BG
BG EN
# Меню

Еластичен накитник MedTextile 8506

  • Марка: MedTextile
  • Кат. номер: 8506

Еластичен накитник MedTextile 8506

 Предназначение:

Накитник при възпалителни и дегенеративни заболявания, след отстраняването на гипс, при спорт и физическо натоварване. Размер M - обиколка на китката, 17-19 см (± 1,0 см).

Действие: 

Травми, навяхвания, артроза, артрит, рехабилитацията след сваляне на гипс. Предотвратява общи дислокации и травми в резултат на физически упражнения.

Накитникът осигурява мека фиксация и стягане на ставата на китката. С анатомична форма за удобство при ежедневно използване. Изработен е от лека, дишаща материя, която осигурява комфорт дори и при продължителна употреба. Продуктът е подходящ както за дясна, така и за лява ръка. Накитникът се препоръчва при леки и средно тежки мекотъканни травматични увреди в областта на китката. Подходящ при слабост на ставно-лигаментарният апарат, при хронично възпаление на флексорните и екстензорни сухожилия. При възпалителни и дегенеративни заболявания- артроза, артрит, по време на рехабилитацията след отстраняването на гипс. Както и при спорт и физическо натоварване. Бежов цвят на продукта.

Начин на употреба: 

Фиксирайте накитника на съответното място и затегнете.

Специални указания:

Съхранявайте на сухо място, при температура от +5ºС до +40ºС. Да се пази от преки слънчеви лъчи. Изделието да се използва само по предназначение. Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Производител: 

MedTextile

Страна на произход: 

Швейцария

Размери по обиколка на китката в см:

S - 14 - 16 см
M - 17 - 19 см
L - 20 - 22 см
XL - 23 - 25 см

Максимално отклонение: 1 см.
Цвят: бежов.

 

15,50 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
Еластичен накитник MedTextile 8506
Подобни продукти