BG
BG EN
# Меню

Бандаж за китка /с допълнителна фиксация / 8512

  • Марка: MedTextile
  • Кат. номер: 8512

Бандаж за китка /с допълнителна фиксация / 8512

Универсален размер S/L 

Предназначение:

Бандаж за китката при възпалителни и дегенеративни заболявания, след отстраняването на гипс, при спорт и физическо натоварване. Размер S/L универсален размер - обиколка на китката, 14-23 см (± 1,0 см).

Действие: 

Бандажът осигурява фиксация и компресия на ставата на китката. С еластична лента за допълнително стабилизиране и сигурност. Изработен е от лека, дишаща материя, която осигурява комфорт дори и при продължителна употреба. Продуктът е подходящ както за дясна, така и за лява ръка. Бандажът се препоръчва при леки и средно тежки мекотъканни травматични увреди в областта на китката. Подходящ при хронично възпаление на флексорните и екстензорни сухожилия. По време на рехабилитацията след отстраняването на гипс. Както и при спорт и физическо натоварване. Бежов цвят на продукта.

Начин на употреба: 

Фиксирайте бандажа на съответното място на китката, затегнете и оставете. При необходимост коригирайте незабавно.

Специални указания:

Съхранявайте на сухо място, при температура от +5ºС до +40ºС. Да се пази от преки слънчеви лъчи. Изделието да се използва само по предназначение. Не се препоръчва обличане на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на даденото място на тялото.

Производител: 

MedTextile

Страна на произход: 

Швейцария

19,90 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
Бандаж за китка /с допълнителна фиксация / 8512
Подобни продукти