Check the status of your ads.txt file:

МАСАЖИРАЩА СЕДАЛКА ЗА КОЛА И ОФИС СТОЛ

59,90 BGN
  • Cat No: B88
Product options
Please choose:
The product is added to shopping cart

МАСАЖИРАЩА СЕДАЛКА ЗА КОЛА И ОФИС СТОЛ 12/220V

Масажираща седалка за кола и офис стол

Масажираща седалка за кола и офис стол - Представяме Ви един прекрасен масажор за седалка на кола и офис стол, която е подходяща за употреба както в контакт 220 V, така и в запалката на кола на 12 V. Тя е подходяща за автомобил, а също така и за стол. С нея можете да се насладите на релаксиращ масаж, където и да се намирате, докато шофирате, на работното място или вкъщи. За да се чувствате комфортно при нейното използване, тя е направена от пяна и полиестер.
Тя е универслана и пасва на всички автомобилни седалки, дори и на тези със странични въздушни възглавници.
Нейната мощност е 40W. Тя е с предпазител 5А. Максималната температура, която поддържа е 50⁰с. За да извършва масаж е с вграден електромотор. Тази седалка има и дистанционно управление. 
Когато работното ви място е пред компютър или шофирате  без много физическо натоварване, то проблемите излизат бързо на яве. Липсата на движение обездвижва мускулите на тялото и води до трайни дългосрочни проблеми, които на пръв поглед не са видими.
 
Притежавайки този масажор за офис стол и седалка за кола който обхваша по голямата част от тялото Ви, определено ще раздвижите кръвта в тялото ви. Искаме или не, такива са времената, че движението вече е лукс който не винаги имаме време да си го позволим или пък просто ни домързява макар и да не си го признаваме :) .
 

Твоят нов масажор за седалка на кола или офис стол на добра цена и безкрай ползи. 

 

В комплекта са включени адаптер за контакт и 12V зарядно за кола​.

Масажираща седалка за кола и офис стол

 
 

 

  • 25
  • Модел:B88
  • Тегло за 1бр.:1.22kg
  • EAN:3800059700008

Similar products