BG
BG EN
# Меню

SWISS ENERGY ANTISTRESS, СУИС ЕНЕРДЖИ АНТИСТРЕС капсули * 30

  • Марка: Swiss Energy
СУИС ЕНЕРДЖИ АНТИСТРЕС капсули * 30
Ритъмът на живот на съвременния човек е наситен със стресови ситуации, претоварване и изпълнение на много задачи за кратко време. Това често води до изчерпване на ресурсите на тялото и на първо място до недостиг на магнезий - минерал, така важен за здравето на нервната система и организма като цяло. Витамин Б 6 помага за нормализиране на енергийния метаболизъм и подобрява работата на сърцето. Магнезият допринася за оптималната функция на нервната система и намалява симптомите на умора и отпадналост.
Swiss Energy ANTISTRESS съдържа комбинация от Витамин Б 6 и магнезий под формата на нано капсули с удължено освобождаване на активните съставки. Отличава се с повишена бионаличност, безопасност при употреба и нисък риск от странични ефекти. Не предизвиква дразнене на храносмилателния тракт.
Една капсула дневно поддържа здравето на нервната система, увеличава устойчивостта на стрес и съдейства за намаляване симптомите на умора и проявите на депресия.
Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула на ден.
Състав: в 1 капсула (дневна доза):
Витамин Б 6 5 мг
Магнезий 48 мг
Помощни вещества: хидроксипропил метил целулоза, микрокристална целулоза, етилцелулоза, поливинилпиролидон, царевично нишесте.
Внимание: Не превишавайте дневната доза. Не използвайте продукта като заместител на разнообразното хранене.
Съхранение: На хладно, сухо и защитено от светлина място, при температура 15 - 25 градуса. Дръжте далече от деца.
Опаковка: 30 капсули.
Произведен от: Gelpell AG, Швейцария за FreiCare Swiss AG, Швейцария.
 
 
26,00 BGN
добави в количката
Моля, изберете:
SWISS ENERGY ANTISTRESS, СУИС ЕНЕРДЖИ АНТИСТРЕС капсули * 30
Подобни продукти