Check the status of your ads.txt file:

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА МАСАЖОР ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

17,00 BGN
  • Кат. номер: A66
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Електрическа четка масажор за почистване на лице

 Ако до сега сте смятали, че почивствате лицето си добре, пробвайте с тази четка и ще разберете че всъщност сте се заблуждавали!
С нея ще отстраните замърсяванията максимално, това ще сведе до минимум появата на черни точки и пъпки, ще разкрие една нова, чиста, гладка и сияйна кожа, без никакви следи от стареене.
С електрическата четка за почистване на лице кожата Ви ще изглежда по най-добрия начин и повярвайте Ни това няма да остане незабелязано!

Повече няма да са Ви нужни никакви скъпи препарати против пъпки и несъвършенства на кожата, а също така и всякакви филтри и трикове в опит да прикриете недостатците и, защото тя ще изглежда перфектно, сякаш е с HD ефект, но защо сякаш, той наистина ще бъда такъв, ще изглеждате безупречно както на живо, така и на всякакви ваши снимки и клипчeта.
Електрическата четка за почистване на лице е с 5 приставки:
 
1. приставка с плътна гъбичка – тя е подходяща за слагане на кремове
2. приставка с гъбичка, която е подходяща за нанасяне на фондютен и коректор
3. приставката е с масажор, подходяща е за масаж на лицето
4. приставката е с по - грубо покритие - тип пемза и е подходяща за ексфолиране на лицето
5. приставката е с четка, която е подходяща за измиване на лицето. електрическа четка за лице Вземете тази четка масажор за почистване на лице от онлайн магазин Уау.bg и наистина предизвикайте всички да възкликнат: Уау, при вида на вашата кожа!Предимства на електрическа четка за почистване на лице и маса

  • Модел:A66
  • Тегло за 1бр.:0.13kg
  • EAN:3800041100007

Подобни продукти