B.Well MED-57 Апарат за измерване на кръвно налягане за китката

83,90 BGN 67,00 BGN
 • Марка: B.Well Swiss
 • Кат. номер: MED-57
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
 • Технология Intellect ActiveОсигурява бързо и внимателно измерване.  Апаратът за измерване на кръвно налягане извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета. Алгоритъмът Intellect Active прави измерването не само точно и бързо, но и възможно най-комфортно.
 • Подсветка на дисплеяПодсветка на дисплея за удобна употреба при всякаква светлина.
 • Памет за до 30 измерванияУсъвършенстван контрол върху кръвното налягане: Запаметяване на 30 измервания с дата и час.
 • Осреднена стойност от 3 измерванияПредвид изискванията на СЗО, апаратът за измерване на кръвно налягане изчислява средната стойност от последните 3 измервания.
 • Скала с показатели за кръвното наляганеСкалата показва нивото на измереното налягане според класификацията на Европейското дружество по хипертония (European Society of Hypertension; ESH).
 • Отчитане на аритмия в пулса Служи за отчитане на неравномерен пулс в ранен етап.
 • Чанта за съхранение
 • Индикатор за нивото на батерията
 • Автоматично изключване

Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане от китката B.Well MED-57 е модерно устройство с усъвършенствани функции.

Иновативната технология Intellect Active позволява точно, бързо и внимателно измерване. Автоматичният апарат за измерване на кръвно налягане MED-57 извършва измерване по време на надуването с въздух и се нагажда на всеки потребител, определяйки индивидуалното ниво за напомпване на маншета.

Функцията Pulse Arrhythmia открива нередности в пулса на ранен етап.

Компактният MED-57 е удобен за пренасяне, а подсветката на дисплея позволява измерване при всякаква светлина. Звуковите сигнали могат да се изключват, за да не безпокоите околните през нощта. Апаратът за кръвно налягане е снабден с удобен пластмасов калъф, който защитава устройството при пътуване и съхранение.

Средната стойност от последните три измервания е функция, която осигурява точен резултат съгласно препоръките на лекарите. Просто направете три измервания и апаратът ще изчисли средната стойност на систолично и диастолично налягане и сърдечен ритъм. Цветовата схема за кръвното налягане ви позволява да видите резултатите на момента.

С апарата за измерване на кръвно налягане MED-57 лесно проверявате своето кръвно налягане: апаратът е с памет за 30 измервания, с дата и час. Това е своеобразен дневник на измерванията, който винаги ви е под ръка. В допълнение MED-57 разполага с режим „Гост“: в този режим апаратът за измерване на кръвно налягане не запаметява резултати от измерването. Друго лице може да използва апарата MED-57 за измерване на налягане, като само вашите запазени резултати ще останат в паметта.

Уголемен маншет за обиколка на китка от 13,5–21,5 см, подходяща за повечето потребители.

Апаратът MED-57 за измерване на кръвно налягане от китката предлага прецизност, комфорт и пълен контрол върху налягането в компактен пакет.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!