Check the status of your ads.txt file:

ОМРОН Крачкомер Walking style 2.1

53,00 BGN 49,90 BGN
  • Марка: OMRON
  • Кат. номер: Walking style 2.1
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Характеристика на продукта
Усъвършенстван триизмерен сензор за точни резултати.
Може да се носи в джоба ви в чанта или на колана.
Разполага с аеробен режим за продължителни периоди на ходене.
Изчислява изгорените калории на ден.
Показва изминатото разстояние на ден в мили или километри.
7-дневна памет.


Описание на продукта
Ходенето е идеалното занимание за здравето и за да ви помогне да мотивирате да правите повече от тази проста физическа активност, Omron разработи този прост, ефективен и много точен крачкомер, Walking Style One 2.1.

С тънък дизайн, Walking Style One 2.1 може да се носи в джоб, на бедрото или дори в чантата благодарение на триизмерната електронна технология.

Когато настройвате крачкомера с вашите лични данни, можете да изберете дали искате вашите показания да се показват в метри / км или мили / лири, което ви позволява да оценявате ежедневните си резултати по начин, който ви подхожда.

Освен броя на стъпките и изминатото разстояние, Walking Style one 2.1 ще покаже допълнителния KCAL, изгорен по време на ходене, като ви дава информация за това колко калории е консумирало тялото ви по време на извършената физическа активност, като например разходка със сила.

Този точен крачкомер ще отчита точно всяка стъпка и за аеробна активност, която надвишава 60 секунди, измерването ще бъде показано отделно, мотивирайки ви да правите повече сърдечно-съдови упражнения.

Със 7-дневна памет Walking Style One 2.1 също ви позволява да наблюдавате нивата си на активност в продължение на една седмица, като ви мотивира да постигнете още няколко стъпки към по-здравословен начин на живот.

С Omron Walking Style One 2.1 всичко, което трябва да направите, е да въведете личните си данни и да започнете да ходите!


Кутията съдържа: Пешеходен стил One 2.1
Щипка за колан,
1 x батерия (вече инсталирана)
Мини инструмент за сваляне на капака на батерията
Инструкция за употреба

Подобни продукти