BG
BG EN
# Меню

Крачкомер ОМРОН за да сте здрави

Крачкомер ОМРОН за да сте здрави

          Знаете ли, че се препоръчва да правите поне 10 000 стъпки всеки ден, за да сте здрави и да помогнете за предотвратяване на различни здравословни състояния? Знаете ли колко правите?

          Walking Style One 2.0 ви позволява незабавно да видите колко стъпки сте предприели всеки ден и следователно колко упражнения получавате ежедневно. Броят на стъпките, които предприемате, се преобразува в общото разстояние, изминато в километри или мили. Той също така ви казва колко калории сте изгорили всеки ден, като ви тласка да вървите още малко и да изгорите повече калории.

          Не винаги е лесно да намерите мотивацията за ставане и упражнения, но крачкомерът ви мотивира да включите упражненията във всеки аспект от живота си, като ви насърчава да се качите по стълбите вместо лифта, да ходите пеша, вместо да шофирате или да отидете на разходка, за да постигнете ежедневната си стъпка. С малко насърчение скоро ще видите стъпките, които се събират.

Изгорете тези калории


          Walking Style One 2.0 изчислява колко калории сте изгорили всеки ден, като ви дава този малък допълнителен тласък, за да вървите малко по-напред, да натрупате повече стъпки и да изгорите повече калории. Ще видите резултатите за нула време

Лесен и удобен за използване


          Walking Style One 2.0 се предлага с удобна скоба за колан, но не е нужно да я закачате на колана си, можете да я носите в джоба си или навсякъде другаде, на която е удобно да я закачите. Той е достатъчно малък и дискретен, за да го вземете със себе си, където и да отидете.

Той е лесен за използване. Просто програмирайте с дължината на крачка (среден крак от задната част на петата отпред до върха на палеца на задния крак) и сте готови да тръгнете. Има часовник, за да можете да определяте времето за разходките си.

3D сензор за точни резултати
3D сензорната технология на Omron означава, че това устройство измерва интензивността и честотата на стъпките, предприети с по-висока точност, независимо къде е прикрепено.

 

Усъвършенстван триизмерен сензор за точни резултати.
Може да се носи в джоба ви в чанта или на колана.
Разполага с аеробен режим за продължителни периоди на ходене.
Изчислява изгорените калории на ден.
Показва изминатото разстояние на ден в мили или километри.
Направете всяка стъпка от значение!
Проследяването на стъпките ви стана по-лесно. Ходещият стил One 2.0 е само 3,8 мм тънък и е създаден да се носи на бедрото, да се носи в джоба ви или дори в чанта, за да брои седмичната ви активност при ходене. Триизмерната електронна сензорна технология ви гарантира най-точния начин на измерване на OMRON. Постигнете цел от 10 000 стъпки на ден и следете напредъка си!

Добрият професионалист Omron HBP-1320 Апарат за кръвно налягане

13 януари 2023 ОПИСАНИЕ: Мобилният професионалист за медицински специалисти. Апаратът за кръвно налягане на HBP-1320 е лесен за използване, има солиден дизайн и интегрирана дръжка, която улеснява носенето. С напълно автоматично осцилометрично измерване. Манометърът се предлага с гама от найлонови и полиестерни хигиенични ръкави. Комплектът на измервателно устройство включва, М-маншет (22 - 32 см), L-маншет (32 - 42 см), променливотоков адаптер, акумулаторна батерия, инструкции за употреба и гаранционна карта. Ако пациентът има неравномерен сърдечен ритъм, на големия LCD екран се появява икона. Освен това устройството може да бъде нулирано от нулевия дисплей.

Коректори на стойката

16 декември 2020 Корекция на стойката Използването на коректор на стойката е начин да се премахнат някои от лошите навици на тялото произлезли от модерния начин на живот. Носенето на коректор подобрява статичната и динамичната стойка на тялото. Подобряването на подвижността на ставите води до подобряването и баланса на цялата мускулно-скелетната система. Това има огромно въздействие върху начина, по който изглеждаме, по който се движим и по който се чувстваме.