Check the status of your ads.txt file:

Крачкомер ОМРОН за да сте здрави

Крачкомер ОМРОН за да сте здрави
12 март 2021

          Знаете ли, че се препоръчва да правите поне 10 000 стъпки всеки ден, за да сте здрави и да помогнете за предотвратяване на различни здравословни състояния? Знаете ли колко правите?

          Walking Style One 2.0 ви позволява незабавно да видите колко стъпки сте предприели всеки ден и следователно колко упражнения получавате ежедневно. Броят на стъпките, които предприемате, се преобразува в общото разстояние, изминато в километри или мили. Той също така ви казва колко калории сте изгорили всеки ден, като ви тласка да вървите още малко и да изгорите повече калории.

          Не винаги е лесно да намерите мотивацията за ставане и упражнения, но крачкомерът ви мотивира да включите упражненията във всеки аспект от живота си, като ви насърчава да се качите по стълбите вместо лифта, да ходите пеша, вместо да шофирате или да отидете на разходка, за да постигнете ежедневната си стъпка. С малко насърчение скоро ще видите стъпките, които се събират.

Изгорете тези калории


          Walking Style One 2.0 изчислява колко калории сте изгорили всеки ден, като ви дава този малък допълнителен тласък, за да вървите малко по-напред, да натрупате повече стъпки и да изгорите повече калории. Ще видите резултатите за нула време

Лесен и удобен за използване


          Walking Style One 2.0 се предлага с удобна скоба за колан, но не е нужно да я закачате на колана си, можете да я носите в джоба си или навсякъде другаде, на която е удобно да я закачите. Той е достатъчно малък и дискретен, за да го вземете със себе си, където и да отидете.

Той е лесен за използване. Просто програмирайте с дължината на крачка (среден крак от задната част на петата отпред до върха на палеца на задния крак) и сте готови да тръгнете. Има часовник, за да можете да определяте времето за разходките си.

3D сензор за точни резултати
3D сензорната технология на Omron означава, че това устройство измерва интензивността и честотата на стъпките, предприети с по-висока точност, независимо къде е прикрепено.

 

Усъвършенстван триизмерен сензор за точни резултати.
Може да се носи в джоба ви в чанта или на колана.
Разполага с аеробен режим за продължителни периоди на ходене.
Изчислява изгорените калории на ден.
Показва изминатото разстояние на ден в мили или километри.
Направете всяка стъпка от значение!
Проследяването на стъпките ви стана по-лесно. Ходещият стил One 2.0 е само 3,8 мм тънък и е създаден да се носи на бедрото, да се носи в джоба ви или дори в чанта, за да брои седмичната ви активност при ходене. Триизмерната електронна сензорна технология ви гарантира най-точния начин на измерване на OMRON. Постигнете цел от 10 000 стъпки на ден и следете напредъка си!