AНТИЦЕЛУЛИТЕН И РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖОР ЗА ТЯЛО

26,90 BGN
  • Кат. номер: А64
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Aнтицелулитен и релаксиращ масажор за тяло

Aнтицелулитен и релаксиращ масажор. С този Aнтицелулитен масажор ще можете да релаксирате след тежкия работен ден, да се отпуснете в уюта на собствения си дом и да забравите за всякакви неприятности и притеснения, също така той ще се погрижи и за вашето тяло, освен приятната топлина, която ще го обгърне, той ще отпусне напрегнатите мускули, ще премахне всички болежки, а и не само, Този антицелитен масажор ще го извае идеално, защото има и антицелулитно действие, при това с комфорта, който Ви е нужен.

 

Никой не иска да посещава някакъв задушен и претъпкан фитнес, да се подлага на изтощителни тренировки и да очаква с нетърпение чудото, което ще стане с неговото тяло, което за съжаление така и не се случва, поне не за кратък период от време. Не всеки може да отделя много време и средства в очакване на желаните резултати. Ние Ви предлагаме бързо, лесно и евтино решение за това, възползвайте се от него! С Aнтицелулитен масажор за тяло ще имате тялото, за което винаги сте си мечтали- бързо, лесно и комфортно!
Този масажор ще се погрижи както за вашия релакс, така и за вашия перфектен вид! С него ще придобиете повече самочувствие, спокойствие и ще сте готови с лекота да се справите с предизвикателствата на новия ден! Затова не се колебайте - купете го сега и сами ще се убедите в ефикасността му!
Ако търсите други масажор ние Ви предлагаме този антицелулитен масажор за тяло Benice Body Slimmer!
КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:
1 бр. масажор Релакс и Тон
1 бр. гладка приставка
1 бр. вълнообразна приставка
1 бр. приставка с подвижни топчета
1 бр. защитно покритие за лек масаж.антицелулитен масажор

  • Модел: A64
  • Тегло за 1бр.: 0.94kg
  • Размери: 25.00cm x 18.00cm x 3.00cm

Подобни продукти